Web Analytics Made Easy - Statcounter

 این روزها که همه جا سخن از حمله موشکی سپاه به پایگاه آمریکایی ها در عراق ست زیاد می شنویم که چرا این حمله تلفات نداشت. گویی که قرار بوده ایران انتقام سختش را از سربازان آمریکایی بگیرد و هر چه از سربازان آمریکایی بیشتر کشته می شدند این انتقام سخت تر به نظر می رسید ! نکته ای کاملا نادرست و مخالف بینش دینی و انسانی ما که باید از همان روزهای نخست تبیین می شد و توضیح داده می شد که نظامیان ایرانی بر خلاف گروهبان «هارتمن» در فیلم مشهور استنلی کوبریک، «غلاف تمام فلزی»، حرص کشتن و نابود کردن آدم ها را ندارند و سربازان شان را برای کشتن هر چه بیشتر تربیت نمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند که ممکن می نماید  علیرغم اطلاع ایران به مقامات عراقی، به دلیل حجم گسترده آتشباری ایران  تلفاتی نیز به این نیروها وارد آمده باشد.

سلیمانی های ما به سربازان شان در طول آموزش نظامی نمی آموزند که در پوشش هایی تمام فلزی پیچیده و پیشرفته جنگی ففط به سلاح ها یشان عشق بورزند و به دیگران چیزی جز نفرت برای عرضه کردن نداشته باشند.

سربازان ما فرمانده هایی دارند که در درچه نخست به جای تکیه بر این تجهیزات سخت و سرد که هدفش فقط زنده نگاه داشتن به هر قمیتی است ( ولو به قیمت کشتن بی شمار انسان دیگر) به سربازانشان می آموزند که شب ها را با دعا و نیایش سر کنند و بر خلاف تصور معمول از مردان جنگی اشک هم بریزند و روزها را با رضایت خداوند سر کنند و حتی در سخت ترین شرایط جنگی هم از حدود الهی و انسانی خارج نشوند.

آن‌ها به جای این پوشش های فلزی و سرد و سخت در ابریشم گرم باورهای لطیف و زیبایی قرار دارند که از فولاد هم سخت تر است. باورهایی که به آن‌ها می‌گوید کشته شدن در راه ارزش های الهی و انسانی پایان او نیست و همین هم جرات و شوقی به او می بخشد که در میان نظامیان آمریکایی ناشناخته است.

هدف از این حمله موشکی بر خلاف اعلام فرماندهان نظامی آمریکایی در روز گذشته به هیچ وجه وارد آوردن تلفات هر چه بیشتر انسانی از سربازان آمریکایی نبود، چیزی که آن‌ها ایران را در بروآرده کردنش ناکام معرفی می‌کنند.

اگر قرار بر این بود، چنین هدفی به شیوه ای آسان‌تر و کم هزینه تر از شلیک موشک نیز در سال های گذشته در دسترس بود. به علاوه اگر ایران چنین هدفی در سر می داشت هیچگاه مقامات عراقی را از حمله خود آگاه نمی کرد.

ممکن است بگویند ایران از ترس واکنش آمریکایی ها دست به این کار نزد! گذشته از اینکه سابقه ایران در چنین موقعیت های جنگی متوسل شدن به چنین روش هایی نبوده باید گفت ایران می توانست به شیوه انتحاری و مانند داعشیان دست‌آموز خود آمریکایی ها این هدف یعنی کشتن پر تعداد سربازان امریکایی را در منطقه محقق کند و راه و بیراه به شیوه ای که آمریکایی ها خیلی بهتر به داعشیان دست آموز خود آموخته اند دم به دم از سربازان آمریکایی در منطقه کم کند بدون اینکه ردی از خودش بافی بگذارد !

آنچه باعث می شود نظامیان ایرانی دست به چنین داعشی گری نزنند در درجه اول و قبل از محاسبات یاد شده همان باورهای عمیق و ابریشمینی است که حتی در جنگیدن نیز این نکته را گوشزد می کند که دشمن تو در هر صورت انسان است. انسانی که لزوما معلوم نیست تا چه حد آگاهانه به تو دشمنی می ورزد و در مورد سرباز آمریکایی حتی باید گفت که او اساسا مجبور شده در ازای دریافت «پول» به جنگ با تو بیاید نه بر اساس باور حقیقی به ارزش‌هایی که معمولا آمریکایی ها آن را در جهان جار می‌زنند.

نه؛ از ابتدا قرار نبود که هدف از انتقام سخت ایران کشتن بیشتر باشد آن هم کشتار سربازانی که چندان هم با میل و رغبت به عراق نیامده اند و به قول برخی مفسران آمربکایی کلا نمی دانند که" آمریکا در عراق چه غلطی می کند؟!".

انتقام ایران همین بود که مهمترین پایگاه آمریکا را در منطقه با اعلام و قصد قبلی در هم بکوبد و آمریکا نیز از ممانعت و پاسخگویی عاجز باشد! چنین حمله ای به آمریکا طی دهه‌های گذشته از سوی کدام کشور‌ منطقه صورت گرفته است؟

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • وزیر علوم: وقتی آزادی در دانشگاه لگد مال می‌شود، به حرمت دانشگاه و دانشگاهیانمان در ایران می‌بالیم
  • سلیمانی عملیات‌هایی داشته که هیچ ژنرال آمریکایی نداشته!
  • حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان صهیونیست در شمال اراضی اشغالی
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • خداوند در حادثه طبس، نصرت خود را آشکار کرد
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • فریادهای خاموش: روایت‌های ناگفته از حمله به نورشمس | گزارش تصویری
  • ادای احترام دادستان انتظامی قضات کشور به مقام شهید سلیمانی و شهدای حمله تروریستی کرمان